Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

10 fortryllende Harry Potter gaver til potterheads

Harry Potter leg og kostumer

Vil du være den vildeste troldmand Harry Potter, eller falder du bedre ind i rollen som skurk? Herunder finder du de bedste gaveideer til leg, f.eks. kostumer og andet spændende fra det magiske univers.

Great pretenders troldmand kostume til børn

Din egen dag som Harry Potter? Det kan blive hver dag, med denne fine udklædningsdragt. Den perfekte gave til barnet som vil lege rolleleg eller klædes ud til eksempelvis fastelavn.

Severus Snapes Tryllestav i Ollivanders Æske

Ser folk dig som en skurk? Men er du inderst inde en god fyr som elsker at redde dagen? Så er professor Severus Snapes tryllestav det perfekte valg. En fantastisk gave til en hardcore Harry Potter fan!

Harry Potter spil

Vild med brætspil eller bare generelt vild med spil? Herunder finder du de bedste gaveideer til barnet som elsker Harry Potter universet og spil! Bliver nok aldrig så vildt som Quidditch, men mindre kan også gøre det!

Harry Potter – Hogwarts Battle – Samarbejdsspil

Dette spil skal man være lidt ældre for at kunne forstå (Og måske lidt genial som en troldmand). Det er 100% på engelsk og den anbefalede alder er minimum 14 år. I Harry Potter Hogwarts Battle får i mulighed for at være Neville, Hermione, Ron eller selvfølgelig Harry. I skal arbejde sammen og forsøge at redde Hogwarts. Kæmp mod forfærdelige skurke og forsvar jeres skole! Perfekt til kortspilsnørden, som elsker at spille med ligesindede.

Harry Potter – Trivial Persuit

Det ultimative Harry Potter trivial pursuit spil til den ultimative fan. Bevis at du er den ultimative Potterhead og vind i dette spil. Der er hele 1800 nemme, svære og umulige (For os mugglere) spørgsmål.

Harry Potter Perplexus Go Labyrintspil

Det gyldne lyn som 3D labyrint. Normalt ville man skulle forvandle det gyldne lyn med en trylleformular, så den ville gøre alt for at blive fanget, men her får man den leveret direkte til døren. I dette 3D labyrintspil, skal du se om du kan gennemføre de 30 vanskelige forhindringer og styre den lille bold i mål. En sjov lille (Og udfordrende) gave, som kan give sved på panden hos en hver Potterhead!

Harry Potter Umulig Puslespil

Gør det umulige muligt med dette puslespil. Udfordre Harry Potter nørden til ekstremerne! Et sindsygt svært (Forhekset?) puslespil med 1000 brikker, hvor alle de kendte figurer fra universet er indrammet.

Harry Potter Lego

Lego er altid populært og er man Harry Potter fan, så har man den perfekte kombination. Herunder har vi samlet de mest populære Harry Potter Lego-sæt, som højst sandsynligt vil være et kæmpe hit.

Lego Harry Potter Hogwarts Express

Nu kan du samle det ikoniske tog derhjemme. Fyldt med små unikke detaljer. En gave som er til at betale, men som samtidigt vil vække glæde hos enhver legoglad Harry Potter fan!

Lego Harry Potter Hogwarts Slottet

Det vildeste og mest dekorative Harry Potter sæt. Samle hele Hogwarts-slottet derhjemme. Fyldt med autentiske detaljer og mange ekstra elementer som Hagrids hytte, hemmelighedernes kammer, spisesalen, slagpoplen og meget mere!

LEGO Harry Potter – Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer

Harry Potter fan og legonørd? Dette absolut vilde og fortryllende legosæt er nok den ultimative løsning, hvis man vil give Harry Potter lego i gave. Indeholder 1176 klodser, som kan samles til en imponerende del af Hogwartsslottet (Selvfølgelig med Hemmelighedernes Kammer). Det er en 20 års jubilæumudgave, hvor der inkluderes en gylden Lord Voldemort minifigur og alle disse minifigurer: Harry Potter, Ginny Weasley, Luna Lovegood, Glitterik Smørhår, Romeo Gåde, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Albus Dumbledore, professor Sinistra og Næsten Hovedløse.

Andre gode ideer:

Sidst, men ikke mindst. Her er vores gaveideer som ikke falder i en bestemt kategori.

Harry Potter Golden Snitch Bordlampe

Lumos! Skab fortryllende lys via den magiske lampe. Den perfekte lampe til en hver potterhead, som ønsker magisk lys på værelset. OBS! Må ikke benyttes af mugglere, uerfarne hekse eller troldmænd! Denne strømdrevne.. (der ryger selvfølgelig en smule af magien) skaber et fortryllende lys. Perfekt som hyggebelysning!