Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gode og praktiske gaveideer til nybagte forældre

Nybagte forældre har brug for alle de praktiske ting, de kan få, for at klare sig igennem de første par måneder med deres nye baby. Men det kan være svært at finde ud af, hvilke ting de faktisk har brug for, og hvilke ting der er unødvendige.

Vi har lavet en liste over nogle rigtig gode praktiske gaver til forældre med en lille nyfødt. Det er en blanding af kvalitetsprodukter som kan bruges her og nu og produkter som forældrene og barnet kan få glæde af i mange år:

BabyTrold Rejseseng/Weekendseng med Åbning

En perfekt rejseseng, når den familien skal på tur med sit barn. Praktisk at tage med, da den kan pakkes ned, så den ikke fylder meget.

Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh

Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh er en ergonomisk bæresele, der er designet til at give optimal komfort og støtte til både dig og dit barn. Kommer med justerbare stropper og polstring, som giver den perfekte pasform til de fleste kropstyper. Omni 360 Cool Air Mesh er en rigtig god bæresele til både dagligdagsbrug og lange ture, og den kan bruges fra fødslen (Når barnet vejer 3,2 kilo) og op til 20 kilo.

Kay Bojesen Mobile Multi

Kay Bojesen Mobile Multi er et sjovt og unikt trælegetøj, der giver barnet noget spændende at fokusere på, når det er sovetid.

Najell Babynest Sleepcarrier

Najell Babynest Sleepcarrier er en babynest til børn, der er designet til at give dem den bedste søvn. Den har en blød og behagelig pasform, der er behagelig for børn at sove i. Lavet af gode sikre materialer.

Neonate BC-6900D

The Neonate BC-6900D er en avanceret babyalarm, der giver forældrene mulighed for at holde et vågent øje med deres barn, selv når de er væk fra værelset. Alarmen har en række avancerede funktioner og er en af de mest stabile og populære babyalarmer på det danske marked.

Sebra Puslepude

Sebra Puslepude er en blød og behagelig pude, der er perfekt til at pusle børn på. Puden er lavet af kvalitetsmaterialer og er derfor blød og behagelig at ligge på. Puden har en flot og stilren design, der passer ind i ethvert hjem.

Stokke Flexi Bath Foldbart Badekar

Stokke Flexi Bath Foldbart Badekar er et praktisk og kompakt badekar, der er perfekt til både små børn. Badekarret kan foldes sammen, så det er nemt at transportere og opbevare.

Stokke Tripp Trapp Babysæt

Laver din Tripp Trapp stol om til en dejlig højstol (Når barnet kan begynde at sidde op selv). Giver god ryg og side støtte. Lige til at klikk i en Tripp Trapp stol.

Stokke Tripp Trapp Bakke

Stokke Tripp Trapp Bakke er en praktisk bakke, der kan monteres på ens Tripp Trapp stol. Den er slidstærk og nem at rengøre. Et uundværligt produkt, hvis man har et barn som er begyndt at kunne sidde op (Og man selvfølgelig har en Tripp Trapp stol).

Stokke Tripp Trapp Højstol

Stokke Tripp Trapp Højstol er en højstol, der er designet til at vokse med barnet. Stolen har justerbare sæder og ryglæn, så den kan tilpasses barnets størrelse. Stolen er også udstyret med en fodstøtte, så barnet kan sidde behageligt i den. Tripp Trapp stolen er ekstremt populær og findes i enormt mange danske hjem.

Stokke Tripp Trapp Newborn Sæt

Med Tripp Trapp Newborn sættet, kan det lille barn deltage ved spisebordet. Kan monteres på ens Tripp Trapp stol og er velegnet til nyfødte børn. Kommer med 5-punkts sikkerhedssele, så du ikke skal være nervøs for at barnet falder ned.

Tommee Tippee Twist & Click Blespand

Tommee Tippee Twist & Click Blespand er en praktisk og hygiejnisk blespand, der er designet til at gøre livet med mange bleer nemmere (Og begrænse lugtgener).

Skriv en kommentar