Julegaveideer til ham – Find den bedste julegave til ham – 2019

julegaveideer til hamLeder du efter inspiration / julegaveideer til ham? Er det manden der har alt, eller blot ikke ønsker sig særlig meget? Det kan være svært at finde en god julegaveidé til ham, om det er så er kæresten, manden eller sønnike, osv. Mænd har ofte en tendens til at være beskedne og være meget begrænset i deres ønsker. Men selvfølgelig bliver de glade for den rette gave.

Søger du inspiration til julegaveideer til ham? Her på julegaveide.dk samler vi en lang række gode forslag til gaveideer til mænd. Du kan se dem alle herunder. Du kan også bruge vores smarte søgefunktion, hvor du kan sortere efter eksempelvis alder.

Vi vil enormt gerne hjælpe dig med at finde den perfekte gave til ham. Vores inspirationsliste bliver hele tiden udbygget, opdateret og tilpasset, så ideerne følger tidens trend og afspejler hvad der er “in” i år.

Hvad skal du dog give i julegave til ham?

Når du prøver at beslutte dig for den rette julegave til ham, så skal du selvfølgelig først og fremmest kigge på hans ønskeseddel. Her kan det godt være at han har været beskeden og måske ikke særlig kreativ, men i sidste ende, er det de ting han ønsker sig. Derfor skal du selvfølgelig ikke ignorere hans ønsker, selvom du måske ikke finder ønskerne lige så spændende.

Men har han ikke nogen ønsker, eller har han et begrænset antal ønsker, så kan det være at det er tid til at være lidt kreativ. Her er et par tip til at udvælge en gave:

  • Overvej hvad han har behov for. Noget som han burde have skrevet på ønskesedlen, men ikke har gjort.
  • Overvej om der er en grund til at han ikke har skrevet det på ønskesedlen.
  • Overvej om du kan finde en indgangsvinkel som virkelig rammer ham positivt. Har i haft fælles oplevelser eller lignende, hvor man kan finde en gave der relaterer til dette? Har han specielle hobbys, hvor man kan finde noget overraskende og spændende?

Hvis du ikke kan finde på noget

Så kan man altid redde dagen med følgende ideer:

  • Gavekort – Det er selvfølgelig en kedelig idé, men gavekort er altid et hit. Det er rart at få et gavekort, hvis man ikke har de store ønsker. Så kan man altid købe det man gerne vil have.
  • Oplevelser – Oplevelser redder altid dagen – Så længe det er en oplevelse man ønsker at opleve. Men med blot en smule kendskab til mandens interesser og hobbyer, burde det være nemt at finde en god oplevelse. Du kan finde spændende oplevelser hos DuGlemmerDetAldrig.dk – De har specialiseret sig i at udbyde spændende og unikke oplevelser for alle.

Husk at købe julegaven i god tid

Husk altid at købe julegaven i god tid. Næsten alle butikker tilbyder udvidet byttegaranti, så den problemstilling er ofte ikke længere aktuel. Der er bare ikke noget værre end at stå i sidste øjeblik og mangle julegaver. De sidste dage op mod jul, der er det et helvede at tage på indkøb, da der ofte er mindre kaos, køer og udsolgt af populære varer.

Mange vælger at købe julegaverne over nettet i god tid. Nogle får faktisk hele deres julegaveindkøb overstået på 30 minutter på nettet.

Julegaveideer til ham – se listen:

Google Home Mini

Google Home Mini Julegave

Google Home Mini bliver én af årest største sællerter. Genial julegaveidé, hvor du kan stemmestyre eksempelvis musik i hjemmet.
Se udvalget her


KitchPro® Digital Køkkenvægt

KitchPro® Digital Køkkenvægt Julegave

Med en digital køkkenvægt kan du hurtigt afmåle de rigtige mængder. Perfekt til den bageglade.
Se udvalget her


Scratch Map XL

Scratch Map XL Julegave

Scratch Map XL er et genialt kort, hvor du kan skrabe de lande du har været i. På den måde kan du langsomt se hvordan dine rejseoplevelser folder sig ud. Perfekt til dem med store rejseplaner.
Se udvalget her


Japansk kokkekniv – Yaxell YX 36000

Japansk kokkekniv - Yaxell YX 36000 Julegave

Yaxell Ran - damaskus 20 cm gyoto kokkekniv - 69 lag stål - Testvinder i Fyens Stifttidene. Fantastisk japans kokkekniv.
Se udvalget her


Molekylær gastronomi

Molekylær gastronomi Julegave

Til manden som eksperimentere i køkkenet og har en Nomakok i maven. Molekymi sælger produkter til molekylær gastronomi - Se udvalget
Se udvalget her


Hårvoks

Hårvoks Julegave

Find lækker hårvoks til teenagedrengen hos billigvoks.dk - Altid et hit hos den hårglade.
Se udvalget her


El-løbehjul

El-løbehjul Julegave

Gofast har lovlige elløbehjul som kan køre op til 20 km/t - En fed (Men dyr) gave.
Se udvalget her


Gigantisk Chokolade Marabou

Gigantisk Chokolade Marabou Julegave

Gaven til alle der elsker chokolade. En kæmpe chokolade. Hele 70x29 cm.
Se udvalget her


KitchPro® Chokolade-fontæne

KitchPro® Chokolade-fontæne Julegave

Chokoladefontæne... hvad mere skal der siges? En sjov gave til personen der er svær at finde gave til, men som man ved har en sød tand. Forholdsvis billig gave, som overrasker.
Se udvalget her


Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl

Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl Julegave

Gaven til manden der har alt. Med Brewbarrel kan man brygge sit eget øl. Det er forholdsvis nemt og resultatet er overraskende godt. Giver ca. 5 liters fin øl.
Se udvalget her